O Γιαννιώτας και η…προαγωγή στην Πριμέρα

O Γιαννιώτας και η…προαγωγή στην Πριμέρα

Την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν θα διεκδικήσει η Βαγιαδολίδ.

Η ομάδα του Γιάννη Γιαννιώτα επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Χιχόν και πήρε την πρόκριση για τον τελικό των πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (16/6) την Νουμάνθια.

Κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας διεθνής άσος παίζει να γράψει στο βιογραφικό του την προαγωγή της ομάδας στην οποία αγωνίζεται (δανεικός από τον Ολυμπιακό) στη μεγάλη και χλιδάτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Καλοκαίρι έχουμε, και όπως και να το κάνουμε, τα πλούσια CV μετράνε αλλιώς.

Πηγή: www.marca-sl.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE