O Γιαννιώτας και η…προαγωγή στην Πριμέρα

O Γιαννιώτας και η…προαγωγή στην Πριμέρα

Την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν θα διεκδικήσει η Βαγιαδολίδ.

Η ομάδα του Γιάννη Γιαννιώτα επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Χιχόν και πήρε την πρόκριση για τον τελικό των πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (16/6) την Νουμάνθια.

Κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας διεθνής άσος παίζει να γράψει στο βιογραφικό του την προαγωγή της ομάδας στην οποία αγωνίζεται (δανεικός από τον Ολυμπιακό) στη μεγάλη και χλιδάτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Καλοκαίρι έχουμε, και όπως και να το κάνουμε, τα πλούσια CV μετράνε αλλιώς.

Πηγή: www.marca-sl.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE