Τσαβούσογλου: Αν η Ελλάδα δεν μας επιστρέψει τους 8 η θέση μας θα είναι διαφορετική σε τέτοιου είδους θέματα

Τσαβούσογλου: Αν η Ελλάδα δεν μας επιστρέψει τους 8 η θέση μας θα είναι διαφορετική σε τέτοιου είδους θέματα

Αν Ελλάδα δεν επιστρέψει τους 8 η θέση της Τουρκίας θα είναι πολύ διαφορετική σε αυτού του είδους τα θέματα, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.


Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η Ελλάδα τους είχε πει ότι θα τους έδινε αυτά τα άτομα. “Γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες πολιτικοί ήθελαν να τους δώσουν. Αλλά η Δύση άσκησε μεγάλη πίεση στην ελληνική δικαιοσύνη”, είπε ο Τούρκος Υπουργός προσθέτοντας πως “αν η Ελλάδα δεν μας τους δώσει αύριο και η δική μας στάση σε τέτοια θέματα θα είναι πολύ διαφορετική”.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέφερε ότι η Ελλάδα είχε προφυλακίσει κάποιους της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP-C αλλά σε σχέση με το πραξικόπημα τήρησε διαφορετική θέση. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.