ΛΑΡΝΑΚΑ: Κλειστό για τους επισκέπτες το τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στις 20 Ιουνίου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κλειστό για τους επισκέπτες το τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στις 20 Ιουνίου

Κλειστό θα είναι για τους επισκέπτες το τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στη Λάρνακα στις 20 Ιουνίου λόγω της εορτής του Ραμαζανιού.


Σε γραπτή ανακοίνωση του το Τμήμα Αρχαιοτήτων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει «ότι το τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στην Λάρνακα δεν θα είναι προσβάσιμο για το ευρύ κοινό την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018, λόγω οργανωμένης επίσκεψης μεγάλου αριθμού προσκυνητών με την ευκαιρία των εορτασμών του Ραμαζανιού».

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων «απολογείται για την ταλαιπωρία που τυχόν θα προκληθεί» στους επισκέπτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE