Σκύλος «διαμάντι» πουλήθηκε έναντι 17.000

Σκύλος «διαμάντι» πουλήθηκε έναντι 17.000

Η ράτσα Κέλπι από την μακρινή Αυστραλία θεωρείται μία από τις ακριβότερες στον κόσμο, αν κρίνει κανείς από τις τιμές στις οποίες πωλούνται.

Στην τιμή ρεκόρ των 17.000 δολαρίων πουλήθηκε ένας σκύλος στην Αυστραλία.

Το δίχρονο σκυλί, ανήκει στην ράτσα Κέλπι, ενώ η αξία του έγκειται στο γεγονός των μοναδικών ικανοτήτων που διαθέτει.

Πιο συγκεκριμένα, τα σκυλιά της εν λόγω ράτσας είναι ικανότατοι φύλακες κοπαδιών προβάτων, καθώς μπορούν όχι μόνο να προσέχουν άψογα τα κοπάδια αλλά και να συγκεντρώνουν τα πρόβατα, χωρίς την παραμικρή απώλεια.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένας σκύλος της ίδιας ράτσας, ο οποίος είχε πουληθεί στην τιμή των 10.600 δολαρίων, πάλι στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE