Σκύλος «διαμάντι» πουλήθηκε έναντι 17.000

Σκύλος «διαμάντι» πουλήθηκε έναντι 17.000

Η ράτσα Κέλπι από την μακρινή Αυστραλία θεωρείται μία από τις ακριβότερες στον κόσμο, αν κρίνει κανείς από τις τιμές στις οποίες πωλούνται.

Στην τιμή ρεκόρ των 17.000 δολαρίων πουλήθηκε ένας σκύλος στην Αυστραλία.

Το δίχρονο σκυλί, ανήκει στην ράτσα Κέλπι, ενώ η αξία του έγκειται στο γεγονός των μοναδικών ικανοτήτων που διαθέτει.

Πιο συγκεκριμένα, τα σκυλιά της εν λόγω ράτσας είναι ικανότατοι φύλακες κοπαδιών προβάτων, καθώς μπορούν όχι μόνο να προσέχουν άψογα τα κοπάδια αλλά και να συγκεντρώνουν τα πρόβατα, χωρίς την παραμικρή απώλεια.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένας σκύλος της ίδιας ράτσας, ο οποίος είχε πουληθεί στην τιμή των 10.600 δολαρίων, πάλι στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE