Ο Χασικος ψάχνει τον νέο διευθυντή για το TvOne – Δύο οι υποψήφιοι

Ο Χασικος ψάχνει τον νέο διευθυντή για το TvOne – Δύο οι υποψήφιοι

Ο ένας γνωρίζει τα λημέρια και ο άλλος κουβαλά τεράστια πείρα στην πλάτη του.

Από την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018, η διαχείριση του καναλιού TvOne πέρασε στα χέρια του Σωκράτη Χάσικου.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Σωκράτης Χασικος ψάχνει τον νεό διευθυντή για το TvOne, μιας και ο σκοπός του είναι ένα πρόγραμμα που θα αποφέρει τηλεθέαση.

Ο Σωκράτης Χάσικος, όπως λέγεται στους διαδρόμους του καναλιού του Αρχαγγέλου, έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την επιστροφή του Γιώργου Χουλιάρα στο TvOne, σε ένα κανάλι όπου εργάστηκε για εννέα χρόνια με την συμβολή του να διαγράφεται ως καθοριστική στην εδραίωσή του. 

Από την άλλη λέγεται ότι στην αντίπερα όχθη βρίσκεται ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο έφυγε από τον ΑΝΤ1.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Τα πάνω κάτω έφερε η παραίτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ, η οποία όπως βλέπουν κάποια πρώην στελέχη, είτε θα διαλυθεί, είτε θα «ξαναγεννηθεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE