Η Ελευθερία Ελευθερίου στο Κάβο Γκρεκο με πασίγνωστο Κύπριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ελευθερία Ελευθερίου στο Κάβο Γκρεκο με πασίγνωστο Κύπριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ελευθερία Ελευθερίου στο Κάβο Γκρεκο με Κύπριο επώνυμο...

Η Κύπρια τραγουδίστρια μετά την Μύκονο βρέθηκε στην Κύπρο, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα που τόσο απλόχερα προσφέρει το νησί μας. 

Η Ελευθερία Ελευθερίου σύμφωνα με τις τελευταίες της αναρτήσεις στα social media το μεσημέρι της Τετάρτης, 13 Ιουνίου, βρέθηκε στο Κάβο Γκρέκο. 

Σε ένα από τα instastory που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φαίνεται ότι είναι στην συντροφιά της πάνω σε ένα jet σκι. 

Στο επόμενο story της Ελευθερίας Ελευθερίου η Κύπρια τραγουδίστρια βρίσκεται στο Κάβο Γκρέκο και φαίνεται ότι δεν είναι μόνη, μιας και στο πλάνο φαίνεται το τζετ σκι του Μάριου Πρίαμου. 

Ακολουθούν τα σχετικά instastories:

https://www.youtube.com/watch?v=_FrCysnn6CY

https://www.youtube.com/watch?v=5Q9Plt1OVQg&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE