Το νέο ζευγάρι της κυπριακής showbiz - Οι φήμες επαληθεύτηκαν στην Σκόπελο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το νέο ζευγάρι της κυπριακής showbiz - Οι φήμες επαληθεύτηκαν στην Σκόπελο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εδώ και μήνες οι φήμες για τον έρωτά τους οργίαζαν... Αλλά αυτοί προς τιμήν τους δεν έδωσαν ποτέ κάποια αφορμή, πέραν των ρόλων τους. 

Μα φυσικά ο λόγος γίνεται για τους πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha "Τατουάζ", Στέφανο Μιχαήλ και Δανάη Παππά

Οι δύο τους είναι ένα από τα αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια της φετινής σεζόν και οι φήμες οργιάζουν εδώ και πολύ καιρό ότι όταν κλείνουν οι κάμερες εξακολουθούν να είναι ζευγάρι.

Και όμως ο Στέφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά βρέθηκαν την Σκόπελο. Και μπορεί όταν τελείωσαν τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου ο Αντρέας Γεωργίου και οι υπόλοιποι να πήγαν στην Σκιάθο μαζί με τον Ντάνο, αλλά αυτοί παρέμειναν στην Σκόπελο.  

Η τελευταία ανάρτηση της Δανάης Παππά στο instagram έκανε τις φήμες να οργιάσουν και πάλι, αφού στη φωτογραφία που ανέβασε είναι οι δύο τους στην παραλία και δείχνουν να περνάνε υπέροχα με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην όμορφη Σκόπελο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE