Δεν τα έβαψαν μαύρα οι Ομονοιάτες για Χριστοδούλου…

Δεν τα έβαψαν μαύρα οι Ομονοιάτες για Χριστοδούλου…

Ο Αντρέας Χριστοδούλου έλαβε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ. Σπουδαία μετεγγραφή δεν τη λες, αλλά περισσότερο κίνηση-επένδυση είναι για τους κυπελλούχους. 

Βεβαίως ο 21χρονος κίπερ αποκτήθηκε για να είναι ο δεύτερος, τις επόμενες μέρες θα μάθουμε και ποιος θα προσληφθεί για να αποτελεί την βασική επιλογή του Ιραόλα. 

Δεν «χαλάστηκε» μεγάλη μερίδα οπαδών της Ομόνοιας, που δεν θα είναι πλέον ένοικος στο «Ηλίας Πούλλος» ο Χριστοδούλου.

Επειδή όταν πήρε ευκαιρίες την περασμένη σεζόν, δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να αντέξει την μεγάλη πίεση να είναι βασικός τερματοφύλακας της Ομόνοιας. 

Υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά για το παιδί, αφού μπήκε να παίξει μέσα σε άσχημες συγκυρίες. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να προδικάσουμε ότι δεν θα εξελιχθεί σε καλό τερματοφύλακα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE