Τοποθετήθηκε ο πρώην Υπουργός για το αν θα εμπλακεί στον ΑΠΟΕΛ!

Τοποθετήθηκε ο πρώην Υπουργός για το αν θα εμπλακεί στον ΑΠΟΕΛ!

Μιλώντας στον Active, ο πρώην Υπουργός Γεωργίας, Νίκος Κουγιάλης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εμπλοκής του στα διοικητικά του σωματείου του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Πολλά στελέχη και πολλοί εξωτερικοί παράγοντες έχουν μιλήσει μαζί μου, με στόχο να εμπλακώ στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ. Είναι αρκετά πράγματα όμως που πρέπει να μελετήσω για να δω τι θα κάνω.

Αρκετοί φίλοι μου ΑΠΟΕΛίστες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου, όμως πρέπει να δω την οικονομική κατάσταση του σωματείου, τους στόχους και ποια άτομα θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν.

Σίγουρα αυτό θα γίνει μαζί με την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Δεν έχω ασχοληθεί με το ποιοι θα με βοηθήσουν και προς το παρόν, ακούω μόνο τις απόψεις κάποιων φίλων.

Δεν είναι εύκολες οι αποφάσεις αυτές και απαιτείται χρόνος από τον οποιονδήποτε πριν πάρει την οριστική του απόφαση, γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα μεγάλο σωματείο που πρωταγωνιστεί σε όλα τα τμήματα».

Σχολίασε επίσης την αποχώρηση του Βασίλη Κούνα:

«Έχω δει με μεγάλη μου λύπη, τις δηλώσεις του καλαθοσφαιριστή Βασίλη Κούνα και έχει απόλυτο δίκιο, αφού ο ΑΠΟΕΛ για να πρωταγωνιστήσει ξανά στο μπάσκετ και να μπορέσει να κοντράρει την ΑΕΚ και τον Κεραυνό, χρειάζεται ενότητα από τον κόσμο και τη διοίκηση, αλλά και λεφτά, προκειμένου να αποκτηθούν ποιοτικοί παίκτες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE