Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΛΕΜΕΣΟΥ: Τροχαίο ατύχημα - Ακινητοποιήθηκε στο κιγκλίδωμα – Κλήθηκε ασθενοφόρο

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΛΕΜΕΣΟΥ: Τροχαίο ατύχημα - Ακινητοποιήθηκε στο κιγκλίδωμα – Κλήθηκε ασθενοφόρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (12/06) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της Αλάμπρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα που κινείτο με κατεύθυνση προς Λεμεσό, κάτω από άγνωστες συνθήκες προσέκρουσε στο δεξί προστατευτικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου.

Στο σημείο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει πρόσωπο που βρισκόταν στο όχημα.

Να σημειώσουμε πως λόγω του τροχαίου ο δρόμος έχει κλείσει.

Στο σημείο επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση καθώς και έντονη βροχόπτωση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.