Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
«Μακάρι αυτό το χρονίζον πρόβλημα με την Κορέα και τα ζητήματα της ανάπτυξης και διασποράς των πυρηνικών όπλων να φτάσουν σε ένα τέρμα», είπε και σημείωσε ότι η Κύπρος έχει ενδιαφέρον να υπάρχει ένα όσο το δυνατόν γίνεται πιο σταθερό διεθνές περιβάλλον, διότι οι αναταράξεις που παρατηρούνται τελευταίως, αλλά και ανησυχητικά φαινόμενα, όπως η ένταση ανάμεσα στην Ε.Ε. και τις ΗΠΑ «σίγουρα δεν είναι επωφελείς και μπορούν να προβληματίζουν περισσότερο μικρές χώρες, όπως είναι η Κυπριακή Δημοκρατία».
Η βελτίωση των διεθνών σχέσεων, η αποφυγή κλίματος εντάσεων και συγκρούσεων είναι προς όφελος όλου του κόσμου, ανέφερε ο κ. Προδρόμου, και μπορεί, κατέληξε, «να αποβεί χρήσιμη και για την περίπτωση της Κύπρου για να έχουμε το ενδιαφέρον που επιζητούμε για τη λύση του Κυπριακού και για να πειστεί η Τουρκία να κάνει ουσιαστικές διαπραγματεύσεις».
Από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις