Κι άλλο κυπριακό ‘προϊόν’ στην Μουρμούρα – Η Κύπρια πρωταγωνίστρια έκλεισε σε άλλο κανάλι

Κι άλλο κυπριακό ‘προϊόν’ στην Μουρμούρα – Η Κύπρια πρωταγωνίστρια έκλεισε σε άλλο κανάλι

Το τηλεοπτικό δίδυμο της "Μουρμούρας' Χριστιάνα Αρτεμίου και Μιχάλης Σοφοκλέους ενισχύεται με ακόμα ένα κυπριακό ζευγάρι.

Από τη νέα σεζόν στην πετυχημένη σειρά του Alpha δεν θα παρακολουθούμε τα ευτράπελα της ζωής ενός μόνο ζεύγους Κυπρίων. Το πετυχημένο ζευγάρι με τους Μιχάλη Σοφοκλέους και Χριστιάνα Αρτεμίου ενισχύεται, μιας και είναι γεγονός ότι στο κυπριακό κοινό αρέσει να παρακολουθεί Κύπριους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline αναζητείται το δεύτερο ζευγάρι Κυπρίων, μέσα από καστιγκ. Η Χριστιάνα Αρτεμίου και οι συντελεστές της σειράς ψάχνουν το δεύτερο ζευγάρι. 

Το αποτέλεσμα θα είναι μια ''Μουρμούρα'' άκρως ελληνοκυπριακή, με δύο ζευγάρια Ελλαδιτών και δύο ζευγάρια Κυπρίων. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Χριστιάνα Αρτεμίου, που υπογράφει την σειρά, ήθελε για τον ρόλο της γυναίκας του νέου ζεύγους την Άννα Μονογίου, αλλά τελικά η Κύπρια πρωταγωνίστρια επέλεξε να προχωρήσει με την σειρά του Σιγμα,΄Παντρεμένοι κι οι δυό’.

Σχετικό άρθρο: Κόντρα Alpha – Σιγμα για τα μάτια της Άννας Μονογιού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht