Τουρκία: 'Νέες κατακτήσεις με γεωτρύπανο 'Πορθητής'

Τουρκία: 'Νέες κατακτήσεις με γεωτρύπανο 'Πορθητής'

“Βγήκαμε στις θάλασσες πια, του δώσαμε το όνομα ‘Πορθητής’ και περιμένουμε νέες κατακτήσεις στη θάλασσα”, δήλωσε ο Τούρκος Yφυπουργός Eνέργειας, Φατίχ Ντονμέζ.

Σε δηλώσεις του για τα ενεργειακά προγράμματα της Τουρκίας, ο Τούρκος Υφυπουργός είπε: “πρώτα ο Αλλάχ, ελπίζουμε να κάνουμε την πρώτη γεώτρηση στη Μεσόγειο. Μέχρι σήμερα έχουμε εξετάσει όλα τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας από τις σεισμικές έρευνες. Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την πρώτη μας γεώτρηση στο μέρος που φαίνεται πιο πρόσφορο”.

Πρόσθεσε δε ότι "θα την πραγματοποιήσουμε με το δικό μας πλοίο μας και με το δικό μας προσωπικό κατά μεγάλο ποσοστό. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε δύο γεωτρήσεις το χρόνο".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

Σήκωσε το γάντι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για την αγορά νέας θωρακισμένης λιμουζίνας, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε οτιδήποτε για την πρόθεση αγοράς του οχήματος και αφήνοντας την ίδια ώρα σαφείς αιχμές για τους λόγους που το θέμα διέρρευσε στη δημοσιότητα.