Τα…δεμένα χέρια του

Τα…δεμένα χέρια του

Με δεμένα τα χέρια πορεύεται ο Νίκος Νταμπίζας στον Παναθηναϊκό.

Όχι μόνο επειδή η κάνουλα της “Pan Asia” δεν έχει ακόμα ανοίξει στην ομάδα του «τριφυλλιού», αλλά κυρίως επειδή οι «πράσινοι» έχουν τους γνωστούς περιορισμούς (για μεταγραφές και ανανεώσεις) λόγω μη αδειοδότησης.

Αποτέλεσμα;…

Ο νέος τεχνικός διευθυντής να «σκανάρει» ακόμα και περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι σε κάποιες άλλες εποχές δεν θα περνούσαν ούτε για…πλάκα από τον Παναθηναϊκό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE