Πιστεύουν θα γλυτώσουν λεφτά για Πέτεφ

Πιστεύουν θα γλυτώσουν λεφτά για Πέτεφ

Μετά την προσφυγή που κατέθεσε η Ομόνοια τον περασμένο Μάρτιο, κατά του Βούλγαρου προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ, σήμερα προέκυψε νέα εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών συνεδρίασε τη Δευτέρα (11-06) και αποφάσισε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει τη δικαιοδοσία να επιληφθεί της διαφοράς που υπάρχει μεταξύ Ομόνοιας και Πέτεφ.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιουνίου, στη νέα συνεδρία της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών θα αποφασιστεί κατά το πόσο ήταν νόμιμος ο τερματισμός του συμβολαίου των δύο πλευρών.

Αν και ο Ιβάιλο Πέτεφ εδώ και καιρό είχε κάνει προσφυγή στη FIFA, στην Ομόνοια αισιοδοξούν ότι η σημερινή εξέλιξη θα δικαιώσει τους «τριφυλλοφόρους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE