ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκανε το σπίτι της περίπτερο – Μετέφερε παράνομα καπνά από τα κατεχόμενα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκανε το σπίτι της περίπτερο – Μετέφερε παράνομα καπνά από τα κατεχόμενα

Κατάσχεση καπνικών προϊόντων σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Λευκωσίας εντόπισαν το μεσημέρι σε οικία Ελληνοκύπριας, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, 9 συσκευασίες των 200 τεμαχίων τσιγάρα (1 X 200 MARLBORO, 5 X 200 VV1, 2 X 200 GAULWAZ και 1 Χ 200  ZUMERRET) και 4 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων καπνού για στριφτό τσιγάρο μάρκας OLD HOLBORN, αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων.

Στη σκηνή κλήθηκαν Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η ποσότητα δεν έφερε τη σήμανση του Υπουργείου Υγείας για το βλαβερό του καπνίσματος στην Ελληνική και Τουρκική γλώσσα, ένδειξη ότι αυτή είναι αφορολόγητη.

Η ιδιοκτήτρια της οικίας συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα, της παράνομης κατοχής αδασμοαφορολογήτων καπνικών προϊόντων και της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων.

Η ποσότητα, η δασμοφορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα €525 και η οποία φαίνεται ότι μεταφέρθηκε παράνομα από τα κατεχόμενα, κατασχέθηκε από το Τμήμα Τελωνείων.

Ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των αδικημάτων που διαπράχθηκαν με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €1.000.

Με την καταβολή του ποσού, η συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη.

*Φωτογραφία Αρχείου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE