ΛΕΜΕΣΟΣ: Φορτηγό «ξέφυγε» από την άσφαλτο και μπήκε στον ποδηλατόδρομο – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φορτηγό «ξέφυγε» από την άσφαλτο και μπήκε στον ποδηλατόδρομο – VIDEO

Οδηγός φορτηγού οχήματος μπήκε στον ποδηλατόδρομο και κυκλοφορούσε «κύριος»!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες, βίντεο το οποίο παρουσιάζει ένα οδηγό ημιφορτηγού οχήματος να οδηγεί μέσα στον ποδηλατόδρομο, στον ποδηλατόδρομο του παραλιακού δρόμου της Λεμεσού.

Το βίντεο αναρτήθηκε το Σάββατο 08/06 και αναδημοσιεύτηκε σε ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα ο εν λόγω οδηγός εμφανίζεται να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, σχετικά, στον ποδηλατόδρομο.

Ευτύχημα είναι πάντως το γεγονός πως στον ποδηλατόδρομο δεν υπήρχαν εκείνη τη στιγμή ποδηλάτες ή πεζοί, κάτι που θα οδηγούσε σε τραγικά αποτελέσματα.

Δεν είναι γνωστό το τί οδήγησε τον οδηγό πάνω στον ποδηλατόδρομο.

Δείτε το βίντεο:  

M.M

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE