Ανησυχία για Πικέ στην Ισπανία!

Ανησυχία για Πικέ στην Ισπανία!

Ανησυχία στην εθνική ομάδα της Ισπανίας μετά την αποχώρηση του Ζεράρ Πικέ από την προπόνηση της Δευτέρας.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να «βγάλει» την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, όπως μεταδίδει το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE).

Όπως είναι λογικό, το πρόβλημα του Πικέ προκάλεσε ανησυχία στον Ζουλιέν Λοπετέγι και τους συνεργάτες του, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί, ωστόσο, αν πρόκειται για κάτι σοβαρό που θα στερήσει από τον Ισπανό στόπερ τη συμμετοχή στο παιχνίδι με την Πορτογαλία την προσεχή Παρασκευή.

πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.