ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Βουτιά σε γκρεμό 5 μέτρων – Μάχη για τη ζωή δίνει ο συνοδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Βουτιά σε γκρεμό 5 μέτρων – Μάχη για τη ζωή δίνει ο συνοδηγός

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας βρίσκεται ο συνοδηγός ο οποίος τραυματίστηκε στο τροχαίο της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί, έπεσε σε γκρεμό βάθους πέντε μέτρων.

Το τροχαίο, όπως αναφέραμε και προηγούμενο δημοσίευμα, σημειώθηκε πρωί της Δευτέρας (11/06) στον δρόμο από Λιβάδια προς Ορόκλινη.

Για την ώρα οι ακριβείς συνθήκες διερευνώνται. Από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και να ανατραπεί.

Οδηγός και συνοδηγός τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο συνοδηγός έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά και λόγω της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht