ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Βουτιά σε γκρεμό 5 μέτρων – Μάχη για τη ζωή δίνει ο συνοδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Βουτιά σε γκρεμό 5 μέτρων – Μάχη για τη ζωή δίνει ο συνοδηγός

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας βρίσκεται ο συνοδηγός ο οποίος τραυματίστηκε στο τροχαίο της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί, έπεσε σε γκρεμό βάθους πέντε μέτρων.

Το τροχαίο, όπως αναφέραμε και προηγούμενο δημοσίευμα, σημειώθηκε πρωί της Δευτέρας (11/06) στον δρόμο από Λιβάδια προς Ορόκλινη.

Για την ώρα οι ακριβείς συνθήκες διερευνώνται. Από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και να ανατραπεί.

Οδηγός και συνοδηγός τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο συνοδηγός έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά και λόγω της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE