Mας το ΦΩΝΑΖΕΙ κι ο Ρόκα… Εμείς το ΧΑΒΑ μας…

Mας το ΦΩΝΑΖΕΙ κι ο Ρόκα… Εμείς το ΧΑΒΑ μας…

«Πρέπει να κάνετε κάτι με τους Κύπριους παίχτες» λέει με νόημα ο Τσάβι Ρόκα στη σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα Sport Day. 

Πρόκειται για έναν τεχνοκράτη του ποδοσφαίρου, ο οποίος δούλεψε για μερικά χρόνια στην ΑΕΚ Λάρνακας και θα πρέπει να τον λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη. 

«Πρέπει να γίνει κάτι, από την Ομοσπονδία, τα σωματεία και πάει λέγοντας. Πριν λίγες μέρες στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος, δεν υπήρχαν Κύπριοι παίχτες. Πρέπει να βρουν τον τρόπο να τους προωθήσουν. Ίσως με μείωση του αριθμού των ξένων. Πιθανόν για μερικά χρόνια να πέσει λίγο το επίπεδο, αλλά θα αναδειχθούν περισσότεροι και καλύτεροι ντόπιοι παίχτες». 

Μια χαρά τα λέει ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Το ζήτημα είναι ότι εδώ δεν ακούει κανείς… Και μην μου πείτε, ότι θα μέτρα που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ομοσπονδία, «χτυπούν» το πρόβλημα στη ρίζα του.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.