ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Χειροπέδες σε 53χρονη – Έκλεβε τον κοσμάκη με το ‘γάντι’

ΠΡΩΤΑΡΑΣ:  Χειροπέδες σε 53χρονη – Έκλεβε τον κοσμάκη με το ‘γάντι’

Στη σύλληψη 53χρονης, προχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής (10/06) η Αστυνομία στην Επαρχία Αμμοχώστου, σε σχέση με υποθέσεις κλοπής περιουσίας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (10/06), λήφθηκε πληροφορία ότι στην περιοχή Πρωταρά, πολίτες εντόπισαν δύο γυναίκες ύποπτες για κλοπή περιουσίας. 

Συγκεκριμένα, στη μία περίπτωση κλάπηκε από πρόσωπο μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, κλειδιά και άλλα αντικείμενα και στη δεύτερη περίπτωση, κλάπηκε ένα πορτοφόλι που περιείχε κλειδιά, πιστωτική κάρτα και άλλα αντικείμενα. 

Από εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 53χρονης, η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE