ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Χειροπέδες σε 53χρονη – Έκλεβε τον κοσμάκη με το ‘γάντι’

ΠΡΩΤΑΡΑΣ:  Χειροπέδες σε 53χρονη – Έκλεβε τον κοσμάκη με το ‘γάντι’

Στη σύλληψη 53χρονης, προχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής (10/06) η Αστυνομία στην Επαρχία Αμμοχώστου, σε σχέση με υποθέσεις κλοπής περιουσίας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (10/06), λήφθηκε πληροφορία ότι στην περιοχή Πρωταρά, πολίτες εντόπισαν δύο γυναίκες ύποπτες για κλοπή περιουσίας. 

Συγκεκριμένα, στη μία περίπτωση κλάπηκε από πρόσωπο μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, κλειδιά και άλλα αντικείμενα και στη δεύτερη περίπτωση, κλάπηκε ένα πορτοφόλι που περιείχε κλειδιά, πιστωτική κάρτα και άλλα αντικείμενα. 

Από εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 53χρονης, η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE