Βρέφος 8 μηνών πέθανε από μηνιγγίτιδα

Βρέφος 8 μηνών πέθανε από μηνιγγίτιδα

 Ένα βρέφος μόλις 8 μηνών άφησε την Κυριακή (10/06) την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς είχε προσβληθεί από τον ιό της μηνιγγίτιδας.

«Χθες το πρωί ήρθε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ένα βρέφος 8 μηνών το οποίο έφερε τα συμπτώματα του ιού της μηνιγγίτιδας. Δυστυχώς, η κατάστασή του ήταν πολύ βεβαρημένη», επεσήμανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, κ. Τασσόπουλος.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή έθεσαν σε προτεραιότητα το συγκεκριμένο περιστατικό ενώ χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Δυστυχώς, η μηνιγγίτιδα φαίνεται ότι ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο με αποτέλεσμα ο οργανισμός του βρέφους να μην αντέξει και λίγες ώρες αργότερα να καταλήξει, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE