ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Νεκρός άνδρας – Εντοπίστηκε στη βεράντα διαμερίσματος

ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Νεκρός άνδρας – Εντοπίστηκε στη βεράντα διαμερίσματος

Νεκρός εντοπίστηκε 65χρονος το πρωί της Κυριακής (10/6) στην Πόλη Χρυσοχούς.

Τον άνδρα εντόπισε καθαρίστρια σε μπαλκόνι διαμερίσματος και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα PafosPress.com.

Μέλη του Σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες για να διαπιστώσουν τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Νεκροψία διενήργησε στη σορό του νεκρού η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τις εκ πρώτης όψεως ενδείξεις, ο θάνατος φαίνεται να προήλθε από παθολογικά αίτια.

Ο 65χρονος ήταν Βρετανός και διέμενε μόνιμα στο Προδρόμι.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.