Εκλογές και στον ΔΗΣΥ Πάφου - Νέα Επαρχιακή Γραμματεία

Εκλογές και στον ΔΗΣΥ Πάφου - Νέα Επαρχιακή Γραμματεία

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία του Επαρχιακού Συνεδρίου ΔΗΣΥ Πάφου, όπου αναδείχτηκε η νέα Επαρχιακή Γραμματεία Πάφου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Εκλογές διεξάχθηκαν για τις θέσεις του Αναπληρωτή Επαρχιακού Γραμματέα και τις επτά θέσεις των μελών της Γραμματείας ενώ για τις θέσεις Γραμματέα, Οργανωτικού, Γραμματέα ΓΟΔΗΣΥ, Γραμματέα Κλαδικών και Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξελέγησαν υποψήφιοι άνευ ανθυποψηφίου.

Η σύνθεση της νέας Επαρχιακής Γραμματείας ΔΗΣΥ Πάφου, έχει ως εξής:

Επαρχιακός Γραμματέας εξελέγη ο Λίνος Τσοκκάς

Αναπληρωτής Επαρχιακός Γραμματέας – Δημητριάδης Γιώργος

Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας – Νικόλας Χαρπίδης

Επαρχιακή Γραμματέας ΓΟΔΗΣΥ – Άντρη Σάββα

Επαρχιακός Γραμματέας Κλαδικών – Σάββας Παυλικάς

Επαρχιακή Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμμανουέλα Ζωνιά

Μέλη Επαρχιακής Γραμματείας: Αρίστη Νικηφόρου, Άντρη Κανάρη, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Λαζάρου, Νίκος Παπαντωνίου, Θάνος Χριστοδούλου, Κρίστια Πάτσιου.

Η Γ' ενδοκομματική εκλογική φάση, που αφορά την ανάδειξη των Επαρχιακών Γραμματειών του Κόμματος θα συνεχιστεί το ερχόμενο Σάββατο, 16 Ιουνίου, με τα Επαρχιακά Συνέδρια Κερύνειας και Λευκωσίας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 17 Ιουνίου, με τα Επαρχιακά Συνέδρια Αμμοχώστου, Λάρνακας και Λεμεσού.

Μεταγενέστερα, θα ακολουθήσει η τέταρτη και τελευταία Φάση των ενδοκομματικών εκλογών που αφορά τις Τοπικές Επιτροπές και οι συγκεκριμένες ημερομηνίες θα καθοριστούν από τις νέες Επαρχιακές Γραμματείες ανά Επαρχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE