«Βόμβα» στην Ιταλία: η Πάρμα έστησε παιχνίδι για να πάρει την άνοδο;

«Βόμβα» στην Ιταλία: η Πάρμα έστησε παιχνίδι για να πάρει την άνοδο;

Οι «παρμέντσι» κατάφεραν να επιστρέψουν στη Serie A ανεβαίνοντας διαδοχικά κατηγορίες από το 2015, όταν υποβιβάστηκε λόγω χρεών στα ερασιτεχνικά. 

Στο πρωτάθλημα της Serie B, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, κατετάγη δεύτερη, πίσω από την Έμπολι, έχοντας τους ίδιους βαθμούς (72) με τη Φροζινόνε. 

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν… σκιές στην άνοδο της Πάρμα, που νίκησε την τελευταία αγωνιστική τη Σπέτσια με 2-0 εκτός έδρας, ενώ η Φροζινόνε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο γήπεδό της με τη Φότσια. 

Η ιταλική Π.Ο. ερευνά το ενδεχόμενο το τελευταίο παιχνίδι της Πάρμα να ήταν στημένο! Συγκεκριμένα, η έρευνα επικεντρώνεται σε μηνύματα τα οποία αντάλλαξαν ποδοσφαιριστές της Πάρμα και της Σπέτσια, στα οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν ότι οι αντίπαλοι των «παρμέντσι» θα έπρεπε να είναι κάπως… χαλαροί στην άμυνά τους την ώρα του αγώνα. 

Κατόπιν αυτού, δεν αποκλείεται, αν υπάρξουν αποδείξεις ότι με κάποιο τρόπο το παιχνίδι χειραγωγήθηκε υπέρ των «παρμέντσι» να υπάρξουν κυρώσεις και η ομάδα να μην επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία! 

sdna.gr

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE