ΚΥΠΡΟΣ: Βρήκαν νεκρή αλεπού και πήραν την ουρά της για σουβενίρ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Βρήκαν νεκρή αλεπού και πήραν την ουρά της για σουβενίρ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την αποτρόπαια η πράξη συμπολιτών μας η οποίοι εντόπισαν νεκρή αλεπού και θέλησαν να της κόψουν την ουρά καταγγέλλει το Κόμμα για τα ζώα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου εκφράζει την αγανάκτηση του γιατί τελικά η συμπεριφορά μερικών από τους συμπολίτες μας είναι τέτοια που πραγματικά μας δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, μέλος του κόμματος κατάγγειλε ότι Κυριακή 10/6/18 πως στον δρόμο Επταγώνιας – Κελλάκι είδε την άτυχη αλεπού νεκρή στο δρόμο. Όταν μετά από 15 λεπτά πέρασε ξανά από το ίδιο σημείο είχε προσέξει ότι η ουρά της αλεπούς έλειπε, δηλαδή κάποιος άλλος ίσως περαστικός οδηγός είδε την νεκρή αλεπού κατέβηκε από το αυτοκίνητο του της έκοψε την ουρά και την κράτησε ίσως για τρόπαιο η σουβενίρ.

Τέλος, επισημαίνεται πως τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν ότι ακόμα δεν έχουμε ωριμάσει ως λαός. 'Γιατί τόσο μίσος και τόσο μένος ενάντια στα αθώα και ανυπεράσπιστα ζώα? Για το συμβάν ειδοποιήθηκε ο Κοινοτάρχης του χωριού για να μαζέψει το νεκρό ζώο και να το θάψει' αναφέρει το Κόμμα για τα Ζώα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.