ΠΑΦΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του δικαστή Κώστα Σατολιά

ΠΑΦΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του δικαστή Κώστα Σατολιά

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (10/06) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του δικαστή Κώστα Σατολιά ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (09/06).

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο 49χρονος δικαστής υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Την νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Θυμίζουμε πως το μοιραίο σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί όταν ξαφνικά ο δικαστής έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του. Αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο όπου έγιναν προσπάθειες από το πλήρωμα με απινιδωτή.

Ακολούθως, ο δικαστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με τους επί καθήκον γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν. Δυστυχως όμως ο Κώστας Σακολιάς είχε φύγει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE