ΠΕΝΤΑΚΩΜΟ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Μητέρα και τρία παιδιά στο όχημα

ΠΕΝΤΑΚΩΜΟ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Μητέρα και τρία παιδιά στο όχημα

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου (09/06) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος του Πεντακώμου.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος της και ακινητοποιήθηκε στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Η γυναίκα οδηγός όπως μας αναφέρθηκε είχε συνεπιβάτες τα τρία παιδιά.

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν έχει τραυματιστεί κανείς.

Φωτογραφία από CY Police Checkpoints

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.