ΗΠΑ και Μόσχα: Πρέπει να υπάρξει συνάντηση των ΥΠΕΞ

ΗΠΑ και Μόσχα: Πρέπει να υπάρξει συνάντηση των ΥΠΕΞ

Τόσο η Μόσχα, όσο και η Ουάσινγκτον αναγνωρίζουν την ανάγκη για μία συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και Μάικ Πομπέο στο άμεσο μέλλον.

Η διάσκεψη των χωρών μελών της Ένωσης των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Σιγκαπούρη, θα μπορούσε να φιλοξενήσει μία τέτοια συνάντηση, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του Ρώσου Αναπληρωτή υπουργού των Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE