Ρωσία και Κίνα ενισχύουν τη διαστημική συνεργασία για τη σελήνη και δορυφόρους

Ρωσία και Κίνα ενισχύουν τη διαστημική συνεργασία για τη σελήνη και δορυφόρους

Η ρωσική διαστημική κρατική κοινοπραξία Roscosmos θα διευρύνει την συνεργασία της με την διαστημική υπηρεσία της Κίνας (CNSA) σε προγράμματα που σχετίζονται με την σελήνη, αλλά και δορυφορικά θέματα, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ρωσικής κοινοπραξίας.

 Τον περασμένο μήνα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε δηλώσει ότι η Μόσχα και το Πεκίνο θα προχωρούσαν σύντομα στην υλοποίηση νέων σοβαρών βημάτων διαστημικής συνεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE