Τρολάρισμα-έπος του Τζέκο για τον Μανωλά και την γυναίκα του!

Τρολάρισμα-έπος του Τζέκο για τον Μανωλά και την γυναίκα του!

Τι το’θελε ο Κώστας Μανωλάς να ανεβάσει φωτογραφία από τις διακοπές του στην Μύκονο μαζί με τη σύντροφό του; Άλλο που δεν ήθελε ο Τζέκo για να ρίξει «μπηχτή» στο συμπαίκτη του στην Ρόμα (PHOTOS)!

Μετά από μία έντονη αγωνιστική σεζόν με την Ρόμα που την βρήκε να τερματίζει στην 3η θέση και να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, ο Κώστας Μανωλάς άρχισε τις διακοπές του και ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του δεν ήταν άλλος από τον τόπο καταγωγής του, την Νάξο.

Επειδή όμως η Ελλάδα είναι γεμάτη από πανέμορφους προορισμούς αποφάσισε μετά από λίγες ημέρες να… μετακομίσει, με τον νέο επίγειο παράδεισο που διάλεξε να είναι η Μύκονος, όπου περνάει πλέον στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με την σύντροφό του.

Ο ίδιος ανέβασε μάλιστα και video στο Instastory για να δείξει πόσο καλά περνάει στο «νησί των ανέμων», όμως δεν έμεινε εκεί αφού ανέβασε και φωτογραφία όπου είναι στην πισίνα με την «εκλεκτή της καρδιάς του» κάνοντας το ακόλουθο σχόλιο: «Τα σπάει η Μύκονος. Ευχαριστούμε για την όμορφη παραμονή».

Με το που ανέβασε τη φωτογραφία το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε «πανικός» από φίλους της Ρόμα, καθώς είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες των «τζαλορόσι», ωστόσο το κορυφαίο σχόλιο στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο 27χρονος στόπερ, ήρθε από… συμπαίκτη του.

Αυτός ήταν ο Έντιν Τζέκο που δεν έχασε την ευκαιρία για «πείραγμα», με τον Βόσνιο σέντερ φορ της Ρόμα να του γράφει: «Γιατί κρύβεσαι πίσω από τη γυναίκα σου, η κοιλιά φαίνεται ήδη».

 

πηγή:sdna.gr
 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE