ΚΡΗΤΗ: Γάμος υπερπαραγωγή με 69 κουμπάρους και 3.500 καλεσμένους!

ΚΡΗΤΗ: Γάμος υπερπαραγωγή με 69 κουμπάρους και 3.500 καλεσμένους!

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε 10. 69 κουμπάρους είχε ένα ζευγάρι στο γάμο του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το apopsilive.gr, ο Γιάννης Αεράκης και η Αννα Μαρία Νύχταρη, οι οποίοι παντρεύτηκαν χθες στο Φόδελε στην Κρήτη, είχαν αυτόν τον εντυπωσιακό αριθμό κουμπάρων οι οποίοι τους άλλαξαν τα στέφανα και τις βέρες. Πώς; Αγνωστο!

Στο γάμο ήταν καλεσμένοι 3.500 άτομα, φίλοι, συγγενείς και συντοπίτες του ζευγαριού, οι οποίοι στη συνέχεια διασκέδασαν όλοι μαζί για να ευχηθούν έναν όμορφο ξεκίνημα ζωής στο γαμπρό και στη νύφη.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE