ΚΥΠΡΟΣ: Δεν άντεχε να πάει δυο φορές – «Ξεχείλωσε» το διπλοκάμπινο με τις σκαλωσιές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν άντεχε να πάει δυο φορές – «Ξεχείλωσε» το διπλοκάμπινο με τις σκαλωσιές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είδαμε υπερβολές και υπερβολές στους δρόμους του νησιού, όμως αυτό ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Μεγάλη βιασύνη ή πολλή δουλειά είχε Κύπριος οδηγός ο οποίος εθεάθη στους δρόμους της Κύπρου να οδηγεί το «υπερχειλισμένο» όχημα του.

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που ανάρτησε η σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «I Love Cyprus PE», ένα διπλοκάμπινο όχημα κινείται φορτωμένο σκαλωσιές.

Το φορτίο που μεταφέρει είναι τόσο ογκώδες που όχι μόνο δεν κατέστη δυνατό να κλείσει η πόρτα της κάσας του διπλοκάμπινου, αλλά τα ξύλα και τα σίδερα εξέχουν ενάμιση με δυο μέτρα πάνω από την οροφή του οχήματος.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE