Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνέλευση… Η υπόσχεση – δέσμευση του προέδρου

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνέλευση… Η υπόσχεση – δέσμευση του προέδρου

Έγινε το πρωί του Σαββάτου η Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου του Άρη Λεμεσού στο οίκημα του συλλόγου στην Πλατεία Ηρώων.

Ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, έκανε τον δικό του απολογισμό.  Ανέφερε το τι έφταιξε, τους λόγους που υπήρξαν και οδήγησαν την ποδοσφαιρική ομάδα από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία.

Ανέφερε δε, και τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, λέγοντας πως ο Άρης θα είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος στη β΄ κατηγορία και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και τον τίτλο.

Υποσχέθηκε πως θα γίνει μαζί με την τεχνική ηγεσία σημαντική ενίσχυση από την εγχώρια και ξένη αγορά για να μπορέσει ο Άρης να είναι δυνατός στη νέα σεζόν και να εκπληρώσει τους στόχους του.

Τέλος, ο Σταύρος Δημοσθένους τόνισε πως η οικονομική κατάσταση στον σύλλογο είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE