ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση - Πήγε στο νοσοκομείο ώρες μετά το τροχαίο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση - Πήγε στο νοσοκομείο ώρες μετά το τροχαίο

Τις συνθήκες τραυματισμού 80χρονης κατοίκου Λευκωσίας, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία.

Η 80χρονη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από συγγενικά της πρόσωπα και όπως διαπιστώθηκε, από τις ιατρικές εξετάσεις, φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, η 80χρονη φέρεται να ανέφερε σε συγγενικά της πρόσωπα, πως γύρω στις 7π.μ. την Παρασκευή (8/6), ενώ βρισκόταν πεζή σε δρόμο στο κέντρο της Λευκωσίας, κτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε άγνωστό της πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να ανέφερε η ίδια, μετά το τροχαίο, είπε στον οδηγό του εν λόγω οχήματος, ότι ήταν καλά στην υγεία της και αναχώρησε για το σπίτι της.

Στη συνέχεια, με την πάροδο μερικών ωρών, ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE