Αλγεινή εντύπωση προκαλεί σε όποιον την αντικρύσει, φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Φωτογραφία η οποία παρουσιάζει ένα ξεχειλισμένο κάλαθο σε στάση λεωφορείου, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ο κάλαθος είναι – κάτι παραπάνω από γεμάτος – όμως οι πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πετάνε τα σκουπίδια τους μέσα και γύρω από αυτόν.
Έτσι δημιουργήθηκε ένας μικρός σκυβαλότοπος, που περιλάμβανε πεταμένα μπουκάλια, ποτήρια μιας χρήσης, φθαρτά και πλαστικά σακουλάκια.
Η πιο κάτω εικόνα, που αναρτήθηκε σε διαδικτυακή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλεί μόνο αηδία στα άτομα τα οποία είχαν την «ατυχία» να περιμένουν το λεωφορείο στην εν λόγω στάση.
Δείτε τη φωτογραφία:
Μ.Μ