ΤΡΟΧΑΙΟ ΨΕΥΔΑ: Διασωληνωμένος ο 26χρονος οδηγός - Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του

ΤΡΟΧΑΙΟ ΨΕΥΔΑ: Διασωληνωμένος ο 26χρονος οδηγός - Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του

Διασωληνωμένος και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία, 26χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο, το πρωί του Σαββάτου (9/6).

Γύρω στις 6.55π.μ. , ο 26χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στον κύριο δρόμο Ψευδά – Αγίας Άννας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό, να προσκρούσει σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα και να ακινητοποιηθεί.

Από την πρόσκρουση, ο 26χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση μελών της ΕΜΑΚ Κοφίνου.

Ακολούθως ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE