Οριστική εξέλιξη με Γιαννούλη – Τι δήλωσε ο παίκτης

Οριστική εξέλιξη με Γιαννούλη – Τι δήλωσε ο παίκτης

Κάτοικος Περιστερίου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Γιαννούλης, αφού ΠΑΟΚ και Ατρόμητος συναποφάσισαν να ισχύσει κανονικά η αρχική συμφωνία περί δανεισμού του νεαρού μπακ στην ομάδα του Περιστερίου ως το καλοκαίρι του 2019.

Το γεγονός γνωστοποιήθηκε με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Σε ισχύ παραμένει η συμφωνία της ΠΑΕ Ατρόμητος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Δημήτρη Γιαννούλη μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Γιαννούλης πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο αφού αναδείχθηκε πρώτος σε ασίστ (8) στη Superleague και ως ένας από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ της χρονιάς.

Η οικογένεια του Ατρόμητου είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την τήρηση της συμφωνίας για τη συνέχιση του δανεισμού και την παραμονή του Δημήτρη Γιαννούλη στην ομάδα.

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Γιαννούλης δήλωσε: Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ατρόμητο αφού θέλω να συνεχίσουμε την εξαιρετική πορεία που κάναμε την περσινή χρονιά και να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας ευτυχισμένο μέσα από τις επιτυχίες».

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE