Κλείνει… (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Κλείνει… (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Όσο κυλάει ο χρόνος φαίνεται πως το θέμα του Γιώργου Παπαγεωργίου κλείνει.

Αν δεν αλλάξει κάτι και αν κάποια ομάδα (επικρατέστερη η Ανόρθωση) δεν ενδιαφερτεί πιο δυναμικά και δεν έχουμε εξελίξεις, τότε ο νεαρός μέσος θα παραμείνει στον Εθνικό και θα τον βοηθήσει να ανέβει ξανά στην Α’ Κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themasports.com από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο Παπαγεωργίου δεν αγχώνεται για αυτό και το μόνο που θέλει είναι στην ομάδα που θα αγωνίζεται του χρόνου να πάρει ευκαιρίες και να έχει αρκετές συμμετοχές.

Εξάλλου είναι γνωστό πως με τον Εθνικό τον συνδέεουν αρκετά συναισθήματα (αφού από εκεί αναδείχθηκε) και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει στην ομάδα του »Δάσους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE