Κλείνει… (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Κλείνει… (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Όσο κυλάει ο χρόνος φαίνεται πως το θέμα του Γιώργου Παπαγεωργίου κλείνει.

Αν δεν αλλάξει κάτι και αν κάποια ομάδα (επικρατέστερη η Ανόρθωση) δεν ενδιαφερτεί πιο δυναμικά και δεν έχουμε εξελίξεις, τότε ο νεαρός μέσος θα παραμείνει στον Εθνικό και θα τον βοηθήσει να ανέβει ξανά στην Α’ Κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themasports.com από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο Παπαγεωργίου δεν αγχώνεται για αυτό και το μόνο που θέλει είναι στην ομάδα που θα αγωνίζεται του χρόνου να πάρει ευκαιρίες και να έχει αρκετές συμμετοχές.

Εξάλλου είναι γνωστό πως με τον Εθνικό τον συνδέεουν αρκετά συναισθήματα (αφού από εκεί αναδείχθηκε) και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει στην ομάδα του »Δάσους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE