Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τις νέες συγκρούσεις στη Γάζα

Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τις νέες συγκρούσεις στη Γάζα

Τρεις είναι οι Παλαιστίνιοι που έχασαν τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών.

Ο νέος αριθμός προκύπτει από νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Χαμάς, αναθεωρώντας προς τα κάτω τον προηγούμενο απολογισμό ο οποίος έκανε λόγο για τέσσερις νεκρούς.

Το Υπουργείο ανέφερε παράλληλα πως άλλοι 92 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από σφαίρες κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων της Πέμπτης 08/06.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters, συνολικά οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 618.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE