ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ: Στα Κακουργιοδικείο οι δύο υπόπτοι

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ: Στα Κακουργιοδικείο οι δύο υπόπτοι

Στο Κακουργιοδικείο δύο πρόσωπα για τον εμπρησμό οχήματος δημοσιογράφων.

Ένας Ελληνοκύπριος ηλικίας 36 ετών και ένας 30χρονος ομογενής παραπέμφθηκαν σήμερα σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στην Πάφο στις 12 Ιουνίου για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος ζεύγους δημοσιογράφων στην Κισσόνεργα πριν από μερικούς μήνες.

Ο ομογενής έχει παραπεμφθεί στο Κακουργιοδικείο για άλλες 13 υποθέσεις. Η μια αφορά στην τοποθέτηση και πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού σε όχημα νεαρού στις 27 Δεκεμβρίου 2017 και οι άλλες 12 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Τόσο ο ομογενής όσο και ο Ελληνοκύπριος θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE