«Έκτακτη ανακοίνωση» Πυροσβεστικής μετά το μπαράζ πυρκαγιών - Τρόποι προστασίας

«Έκτακτη ανακοίνωση» Πυροσβεστικής μετά το μπαράζ πυρκαγιών - Τρόποι προστασίας

Με αφορμή το μπαράζ των σημερινών πυρκαγιών οι οποίες εκδηλώθηκαν την Παρασκεύη (8/6) στην Επαρχία Λεμεσού η Πυροσβεστική εξέδωσε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται «επαληθεύονται οι ανησυχίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για μια πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο.

Ως εκ τούτου απευθύνει έκκληση προς το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό. Να αποφεύγει οποιεσδήποτε δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιές όπως:

- Απόρριψη αποτσίγαρων

- Καψαλίσματα

- Καύση σκυβάλων

- Παρασκευή φαγητού εκτός εκδρομικών χώρων

- Χρήση εργαλείων τα οποία παράγουν σπινθηρισμούς

- Στάθμευση οχημάτων πάνω σε ξηρά χόρτα

- Να αποφεύγει γενικά οποιασδήποτε δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά στην ύπαιθρο

Για οποιεσδήποτε άλλες οδηγίες αυτοπροστασίας από πυρκαγιές το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Πυροσβεστική Υπηρεσίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απευθύνει έκκληση προς το κοινό να ενημερώνει έγκαιρα και να δίνει πληροφορίες στον πλησιέστερο Αστυνομικό ή Πυροσβεστικό Σταθμό όταν εντοπίζει πυρκαγιά ή όταν εντοπίζει ύποπτες κινήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE