Η Συνομοσπονδία Γονέων καλεί τους γονείς να κατεβάσουν τους τόνους

Η Συνομοσπονδία Γονέων καλεί τους γονείς να κατεβάσουν τους τόνους

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης καταδικάζει, εάν ευσταθούν, τα περιστατικά που αναφέρθηκαν την Πέμπτη (7/6) από την ΠΟΕΔ και αφορούσαν διαπληκτισμούς μεταξύ γονιών και εκπαιδευτικών και καλεί για μια ακόμα αφορά τους γονείς «να κατεβάσουν τους τόνους».

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης αναφέρει ότι τέτοια περιστατικά είναι μεμονωμένα, δεν αντικατοπτρίζουν το σεβασμό των γονιών προς τους εκπαιδευτικούς και δεν έχουν σχέση με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Η Συνομοσπονδία μας έχει αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με την οποία ζητά συναντήσεις, ώστε να ανταλλαγούν απόψεις και εισηγήσεις σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα αλλά και για να καταθέσει τις θέσεις και απόψεις της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE