Η Αστυνομία «ξεπούλησε»! Smartphone, Mac και χρυσαφικά - Η μοιρασιά του χρήματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία «ξεπούλησε»! Smartphone, Mac και χρυσαφικά - Η μοιρασιά του χρήματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πωλήθηκαν πολλά αντικείμενα στον δημόσιο πλειστηριασμό που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 5 Ιουνίου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, «στον πλειστηριασμό δημοπρατήθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ανδρικά ρολόγια, χρυσαφικά και ασημικά μικρής όμως αξίας, ηλεκτρονικά είδη, ποδήλατα, μοτοποδήλατα, καταδυτικός εξοπλισμός, συσκευές κινητών τηλεφώνων και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία ήταν μεταχειρισμένα».

Εξήγησε ότι «τα αντικείμενα που δημοπρατήθηκαν ήταν ευρεθείσα περιουσία που παραδόθηκε από πολίτες, ή ανευρέθηκε από αστυνομικούς σε Αστυνομικούς Σταθμούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και παρέμεινε αζήτητη από τους ιδιοκτήτες της οι οποίοι είναι άγνωστοι στην Αστυνομία. Επίσης δημοπρατήθηκε περιουσία από ποινικές υποθέσεις, όπως για παράδειγμα διαρρήξεις και κλοπές ή υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν έχουν εντοπιστεί».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE