Κύπριος έκλεισε ραντεβού για να βρεθεί με άντρα και τον κτύπησαν με ρόπαλο- Η καταγγελία του 57χρονου Μ.Μ.

Κύπριος έκλεισε ραντεβού για να βρεθεί με άντρα και τον κτύπησαν με ρόπαλο- Η καταγγελία του 57χρονου Μ.Μ.

Eνώπιον Δικαστηρίου στην Ιρλανδία βρέθηκε ένας 57χρονος Κύπριος μετά από καταγγελία του ιδίου ότι ξυλοκοπήθηκε όταν έκλεισε διαδικτυακό ραντεβού για να συναντήσει έναν άλλο άντρα τον Νοέμβριο του 2016. 

Σύμφωνα με τον 57χρονο  Μ.Μ. ήθελε να συναντηθεί με ένα χρήστη μέσου κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα «Charlie», κλείνοντας ραντεβού σε ένα χώρο στάθμευσης, όμως όταν έφτασε στο σημείο του επιτέθηκαν κτυπώντας άγρια με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, μέχρι που κατέρρευσε.

Κατονόμασε μάλιστα και συγκεκριμένα δράστη, ο οποίος δήλωσε αθώος για το περιστατικό, με τον Δικαστή να αναφέρεται στο «αμαρτωλό» παρελθόν του 57χρονου Μ.M, ο οποίος είχε μπλεξίματα με την Αστυνομία στον Καναδά το 2011, όπου κατηγορήθηκε για σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανήλικων αγοριών, κάτω των 18 ετών.

Στο δικαστήριο παρευρέθηκε και μάρτυρας, ο οποίος ανέφερε ότι το βράδυ εκείνο όντως είδε κάποιον να επιτίθεται στον Μ.Μ., με τη δίκη να συνεχίζεται σε κατοπινό στάδιο.

Πηγές: midlands103.com, pressreader.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE