Η Γαβριέλλα πρόδωσε την αποχώρηση παίκτριας του 'Power of Love' - Αιτία οι συμπαίκτες της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γαβριέλλα πρόδωσε την αποχώρηση παίκτριας του 'Power of Love' - Αιτία οι συμπαίκτες της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Η Γαβριέλλα πρόδωσε την αποχώρηση παίκτριας του 'Power of Love' και ξεμπρόστιασε τους συμπαίκτες της, οι οποίοι όπως ισχυρίζεται ασκούσαν πίεση στην παραγωγή.

Από την αρχή η Άννα Λορένη έκανε εντύπωση στο «Power Of Love». Τις τελευταίες ώρες λέγεται ότι η Άννα Λορένη έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το τηλεοπτικό πείραμα του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού Γκαμπριέλα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία που γράφει «Έφυγε η Άννα έπειτα από πίεση συμπαικτών της προς την παραγωγή», ενώ πρόσθεσε στη λεζάντα «Bye. Μωρό μου bye πάω στο Ντουμπάι».

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Γαβριέλλας στο instagram:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE