Πήγε για αυξητική στήθους και πέθανε αφού παρέμεινε σε κώμα για 13 μήνες

Πήγε για αυξητική στήθους και πέθανε αφού παρέμεινε σε κώμα για 13 μήνες

Tραγική κατάληξη είχε η απόφαση μιας 30χρονης μητέρας δύο παιδιών από την Ρωσία να κάνει δώρο στον άντρα της μια αυξητική επέμβαση του στήθους της.

Η Γκαλίνα Ραγκούσινα μπήκε στο χειρουργίο ιδιωτικής κλινικής στην Μόσχα για την επέμβαση ρουτίνας, όμως οι επιπλοκές από την αναισθησία και τα φάρμακα που της χορηγήθηκαν ενώ ήταν ναρκωμένη, την οδήγησαν σε κωματώδη κατάσταση.

Η άτυχη γυναίκα παρέμεινε σε αυτή την κατάσταση για περίπου 13 μήνες, μέχρι την περασμένη εβδομάδα, όταν κι άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της ρωσικής πρωτεύουσας όπου είχε διακομιστεί.

 

Οι αρχές, πλέον, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τόσο τους γιατρούς όσο και τα σκευάσματα που χορηγήθηκαν στην άτυχη γυναίκα, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκαν επιπλοκές σε ασθενή της ίδιας κλινικής κατά τη διάρκεια αντίστοιχων αισθητικών επεμβάσεων.

Ο σύζυγος της Γκαλίνα αλλά κι οι συγγενείς της απηύθυναν έκκληση στις γυναίκες που προγραμματίζουν ανάλογες επεμβάσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές κατά την επιλογή των γιατρών και των κλινικών όπου θα κάνουν τις επεμβάσεις, καθώς πολλές από αυτές στερούνται των απαραίτητων συνθηκών για την τέλεση χειρουργικών επεμβάσεων ακόμα και μικρής κλίμακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE