Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα: Δυστύχημα με 6 νεκρούς- Τρία παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα: Δυστύχημα με 6 νεκρούς- Τρία παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Πολύνεκρο δυστύχημα με έξι νεκρούς, εκ των οποίων τα τρία παιδιά και δέκα τραυματίες, η κατάσταση των τριών χαρακτηρίζεται πολύ βαριά.

Το τροχαίο όπως διαβάζουμε στο Πρώτο ΘΕΜΑ σημειώθηκε στις 6.50 το πρωί της Παρασκευής 8/6, στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Νέας Καρβάλης, μετά την έξοδο του τελευταίου τούνελ, λίγα χιλιόμετρα πριν από τον κόμβο εξόδου για Καβάλα.

Ένα μικρό βαν που μετέφερε παράνομους μετανάστες ιρανικής καταγωγής, εξετράπη της πορείας του, πέρασε το διαχωριστικό τοιχίο των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα βράχια.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE